کیک شیره خرما با دارچین

پختن کیک یکی از دغدغه های امروز جوانان به خصوص زوج هایی که تازه ازدواج کرده اند است اما همه کیک ها که سخت نیستند.  کیک ها خانواده بسیار بزرگی هستند و در سراسر جهان نیز محبوب هستند اما هر منطقه آن را باتوجه به بافت فرهنگی خود توسعه داده است.

مخصوص آماتورها؛ حتی آقایون!

برای نمونه کیک خرمایی که امروز قصد آموزش آن را داریم، کیکی بسیار ساده و بدون نیاز به حساسیت های مرسوم است. حتی آقایون آماتور هم میتوانند آن را درست کنند و همسرشان را سورپرایز کنند! کیک خرمایی نمونه کیکی است که خود را باتوجه به منطقه تولد خود توسعه داده است. این کیک مخصوص ناحیه خوزستان، بوشهر و نواحی جنوبی کشور است.

بمب هسته ای!

وجود شیره خرمای خالص، گردو، تخم مرغ، آرد گندم، و کره محلی این کیک را در رده بهترین کیک ها از نظر مواد مغذی و مورد نیاز بدن قرار داده است. کیکی به خوبی به رشد استخوان ها، رویش مو، و قوت جان بدن کمک می کند. نیم چاشت مناسب کارمندان بوده و به مادران باردار توصیه می شود.

 

کیک شیره خرما با دارچین

مواد لازم برای ۸نفر

آرد ۱۰۰ گرم
شیره خرما ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
آب جوش ۱ قاشق مربا خوری

روغن حیوانی ۱ قاشق غذاخوری

دارچین ۱ قاشق مرباخوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
شیره خرما برای تزئین ۳ قاشق غذا خوری

 

برای تهیه شیره خرمای خالص و فوق العاده باکیفیت و سایر مواد لازم اینجا را کلیک کنید

 

روش پخت این کیک سنتی خوزستانی بسیار ساده است:

زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه

 

  • ابتدا تخم مرغ ها را با همزن حدود ۵ دقیقه هم میزنیم تا پوک شوند. بعد شیره خرما،وانیل،آبجوش و دارچین را اضافه کرده و دوباره میزنیم .
  • در آخر مخلوط آرد و بیکینگ پودر را داخل مایه قبلی الک می کنیم و با لیسک هم میزنیم. در همین حین روغن حیوانی محلی آب شده را نیز اضافه کنید.
  • قالب را چرب کرده و مواد را داخل قالب میریزیم.
  • قال را در فری که از قبل گرم شده است با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه قرار می دهیم .
  • بعد که از فر در آوردیم همانطور که کیک داغ است با سیخ چوبی سوراخ هایی درون اون قرار میدهیم و حدود ۳ قاشق غذاخوری روی آن شیره خرما میریزیم تا به داخل کیک نفوذ کند.
  • کیک را به شکل دلخواه تزیین کنید. با توجه به اینکه این کیک از شیرین کننده طبیعی استفاده شده پس سالم تر هم هست.
  • از شیره انگور وتوت هم میتوانید به عنوان جایگزین استفاده کنید.

 

نوش جانتان

برچسبها: ، ، ، ،

مطالب مرتبط: