چطور کوکی انگلیسی درست کنیم؟

هرساله در ایام خاصی از سال بخصوص در جشن کریسمس و سال نوی میلادی در بسیاری از نقاط جهان شیرینی خوشمزه و بامزه پخته میشود که به کوکی انگلیسی یا کوکی زنجبیلی معروف است. در کشورها و نواحی مختلف این کوکی با اصالت در اشکال و طرح های مختلفی طبخ میشود اما نوع اصیل و مرسوم آن آدمک های کوچک و درخت کاج است که هرکدام داستان و روایت مخصوص به خود را دارد.

در این قسمت از آشپزی با زیبه قصد داریم طرز تهیه کوکی انگلیسی را به شما بیاموزیم. شما با این دستور پخت که اصیل ترین رسپی موجود در دنیاست میتوانید کوکی زنجبیلی را به شکل آدمک، درخت کاج، حیوان یا هرشکل دیگری که مایل هستید تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای کوکی انگلیسی

  • آرد سفید: ۵۰۰ میلی‌لیتر
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • بکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شیره‌ی توت سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره‌ی آب‌شده: ۱۰۰ گرم
  • شکر قهوه‌ای: نصف پیمانه
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • دارچین، زنجبیل، جوز هندی: از هر کدام یک‌پنجم قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر قند: ۹۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
  • قالب‌های کوکی

اما طرز تهیه این کوکی های خوشمزه چندان سخت نیست. باکمی دقت در مراحل انجام کار قطعا نتیجه دلخواه را بدست خواهید آورد.

طرز تهیه کوکی انگلیسی

مرحله اول:

برای شروع کره‌ی آب شده را با شکر قهوه‌ای، شیره‌ی توت سفید، زنجبیل، دارچین، جوز هندی و نمک ترکیب کنید.

شما همراهان زیبه میتوانید مواد اولیه تازه، سالم و سنتی این کوکی خوشمزه را از اینجا تهیه نمایید

مرحله دوم:

پس از مخلوط شدن، تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزید.

مرحله سوم:

آرد سفید و بکینگ‌پودر را کم کم به مواد اضافه کنید و با استفاده از لیسک یا یک قاشق پهن مخلوط کنید تا جایی که حالت خمیری پیدا کند و به دست نچسبد.

نکته: این خمیر اصلا نیازی به ورز دادن ندارد و همان قاشق کافی است.

مرحله چهارم:

بعد از فرم گرفتن خمیر، آن را داخل یک کیسه‌ی نایلونی بپیچید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

مرحله پنجم:

برای تهیه کردن آیسینگ (کرم تزئین کوکی‌ها)، یک عدد سفیده‌ی تخم مرغ را با دور تند همزن برقی بزنید تا کاملا پف کند. سپس پودر قند را کم کم به آن اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید. مواد را تا جایی هم بزنید که ترکیب مانند تصویر کش بیاید. سپس کمی آب لیمو و وانیل به آن اضافه کنید و بعد از هم زدن آن را داخل قیف بریزید. این غلظت برای دورگیری مناسب است.

مرحله ششم:

خمیر را از یخچال خارج کنید و آن را بین دو لایه کاغذ روغنی قرار دهید. سپس خمیر را با وردنه تا رسیدن به قطر ۵ میلی‌متر باز کنید.

مرحله هفتم:

خمیر را با قالب مورد نظرتان قالب بزنید، کوکی‌ها را به وسیله‌ی یک کاردک یا چاقو جدا کنید و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید بچینید.

نکته: خمیر کوکی زنجبیلی نباید زیاد بیرون از یخچال بماند. به همین دلیل قبل از این که سینی را در فر قرار دهید، حتما کوکی‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید. اگر احساس کردید خمیر کوکی قبل از رفتن داخل فر گرم شده است، اجازه دهید کمی بیشتر در یخچال بماند.

مرحله هشتم:

فر را از ۱۰ دقیقه قبل (۱۷۰ درجه برای فر گازی و ۱۵۰ درجه برای فر برقی) گرم کنید و کوکی‌ها را به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. وقی کوکی‌ها خنک شدند، آن‌ها را با آیسینگ به شکل دلخواه تزئین کنید. پیش از سرو کردن، اجازه دهید آیسینگ روی کوکی خشک شود.

 

نوش جانتان

 

 

 

برچسبها: ، ، ، ، ،

مطالب مرتبط: