پنکیک صبحانه سوئدی با شیره انگور

پنکیک صبحانه سوئدی با شیره انگور

در حالیکه کشورهای اسکاندیناوی مخصوصا سوئد را به خاطر غذاهای دریایی و مخصوصا ماهی می شناسند، طعم ها و غذاهای متنوع دیگری نیز در این کشورها وجود دارند که ارزش امتحان کردن داشته باشند. در این مطلب برخی از بهترین غذاهای سوئدی را به شما معرفی می کنیم:

راگمانک و لینگنبری Raggmunk & Lingonberries

راگمانگ یک غذای سوئدی زمستانی است؛ البته اگر هر زمان دیگری از سال آن را مصرف کنید کسی به شما خرده نخواهد گرفت. یکی از دلایلی که این غذا زمستان ها مصرف می شود این است که سوئدی ها معمولا از سیب زمینی های تازه برداشت شده در غذاهای خود استفاده نمی کنند. راگمانک در حقیقت نوعی پن کیک سیب زمینی سوئدی است که در کره سرخ شده و کنار آن معمولا گوشت سرخ شده یا لینگنبری های معروف سوئدی قرار می گیرند. اکثر سوئدی ها بر این باور هستند که لینگنبری می تواند در کنار همه ی غذاها قرار گیرد.

نان برشته Knäckebröd

نان برشته در زبان سوئدی Knäckebröd می باشد که زمانی غذای مردم فقیر محسوب می شده و در طول ۵۰۰ سال گذشته یکی از نان های پر طرفدار در سوئد بوده است. این نان همچنین یکی از خوراکی هایی است که در کنار غذای اصلی قرار می گیرد. در حالیکه روی این نان را می توان با گوشت و پنیر پر کرد، اما بیشتر سوئدی ها ترجیح می دهند که آن را با خاویار میل کنند. این نان در میز صبحانه نیز سرو شده و بسیار طرفدار دارد.

گوبرورا Gubbröra

شکی نیست که غذاهای دریایی یکی از سنت های آشپزی سوئدی به حساب می آیند، در این میان گوبرورا سالادی ترکیبی از تخم مرغ و ماهی کولی می باشد که روی لایه ی نازکی از نان سیاه سرو می شود و معمولا غذای جشن به حساب می آید. این غذا را همچنین می توان به عنوان پیش غذا یا میان وعده ی شبانه مورد استفاده قرار داد. آیا خوردن چنین ترکیبی در نیمه شب برای شما عجیب است؟ این موضوع برای سوئدی ها که عاشق این غذا هستند اصلا عجیب و غریب نمی باشد.

پنکیک صبحانه سوئدی با شیره انگور

اما یکی دیگر از عذاهای سنتی و مخصوص کشور سوئد همین پنکیک سوئدی با شیره انگور خالص و ناب است. صبحانه ای که قدمت آن به دوره رونسانس برمی گردد. این صبحانه در قدیم مخصوص طبقه اشرافی این کشور بوده است. اما امروزه در معمولی ترین رستوران ها و کافه های خیابانی این کشور طبخ و سرو می شود. باتوجه به آب و هوای غالبا سرد این کشور بهره بردن از برنامه غذایی با طبع گرم بسیار مورد توجه بوده و از محبوبیت بالایی برخوردار است. این پنکیک شباهت فراوانی به کرپ دارد. اما این یک کرپ نیست! همانطور که گفتیم پنکیک سوئدی یکی از خوراکی‌های ثابت صبحانه سوئدی‌هاست. برای تهیه این پنکیک پرطرفدار باید هر دو طرفش را خوب سرخ کنید و سپس با شیره انگور یا مارمالادهای محبوب‌تان آن را سرو کنید. یادتان نرود که در طرز تهیه پنکیک صبحانه سوئدی، جایی برای شکر وجود ندارد و شیرینی این پنکیک خوشمزه، با شیره انگور تامین می‌شود که در زمان سرو رویش ریخته می‌شوند. اگر طرفدار صبحانه‌های گرم هستید، حتما این پنکیک را امتحان کنید و از بافت لطیف و طعم خوبش لذت ببرید.

مواد لازم جهت تهیه پنکیک سوئدی برای ۶ نفر

کره پاستوریزه ۸ قاشق غذاخوری

آرد سفید ۱ فنجان

شیر پرچرب ۱/۵ فنجان

تخم مرغ بزرگ ۳ عدد

وانیل ۰/۵ قاشق چای‌خوری

نمک دریایی یک پنجم قاشق چای‌خوری

شیره انگور خالص برای سرو

طرز تهیه پنکیک صبحانه سوئدی

مرحله اول

برای تهیه صبحانه ساده‌ای مثل پنکیک، روش‌های مختلفی وجود دارد. گرچه همه این روش‌ها شبیه به طرز تهیه پنکیک ساده هستند اما پنکیک‌های گیاهی یا پنکیک‌های پروتئینی با ایجاد کمی تغییر در دستور اصلی آماده می‌شوند. در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه پنکیک کلاسیک سوئدی را به شما آموزش دهیم. برای تهیه این صبحانه ابتدا چهار قاشق از کره‌ای که در دمای اتاق قرار داشته را در یک ظرف شیر و تخم‌مرغ ترکیب کرده و سپس آرد را آرام آرام به آن اضافه کنید. نمک و وانیل را هم اضافه کرده و با حرکت آرام مخلوط‌کن مواد را به شکلی ترکیب کنید که مخلوط یک‌دستی ایجاد شود.

مرحله دوم

تابه کوچکی را روی حرارت ملایم داغ کنید و یک قاشق غذاخوری از کره را در آن بیندازید. تابه را با دسته‌ای حرکت دهید تا کره به همه جای آن مالیده شود. سپس مقداری از را در تابه بریزید و وقتی یک طرف آن سرخ شد، به طرف دیگر برگردانید. میزان مواد گفته شده در این دستور پخت، برای تهیه ۱۲ پنکیک صبحانه  کافی است و در صورت کم شدن کره کف تابه، برای سرخ کردن همه پنکیک‌ها از باقی‌مانده کره کمک بگیرید.

مرحله سوم

پس از این که تمام پنکیک ها را سرخ کرده و به رنگ طلایی درآمدند وقت آن رسیده تا پنکیک ها را به فرم دلخواه درآورده و با شیره انگور سرو نمایید. شما می توانید پنکیک ها را رول کرده و آنها را با خلال دندان قفل نمایید. یا به شکل ساده و کلاسیک آن را تزیین نمایید. برای این کار کافیست پنکیک ها را لایه به لایه با شیره انگور روی هم بخوابانید.

 

یادتان باشد ما در آشپزخانه زیبه دستور اصلی و کلاسیک هر غذا را آموزش می دهیم. در طبخ پنکیک کلاسیک سوئدی نیز استفاده از شیره انگور بعنوان قدیمی ترین دستور پخت و سرو توصیه می شود اما شما می توانید از انواع شربت ها، مارمالادها و مرباها استفاده کنید.

با ایجاد تنوع و افزایش جذابیت به وعده های غذایی مهمی مانند صبحانه فرزندانتان را با میل کردن صبحانه آشتی دهید تا در آینده فرزندانی سالم، قوی و شاداب داشته باشید.

نوش جانتان

 

 

 

منبع: foodnetwork

برچسبها: ، ، ، ،

مطالب مرتبط: