سرکه انگبین(سکنجبین) با عرق نعناع

سرکه انگبین یا سکنجبین از جمله داروهای بسیار پر مصرف در طب سنتی می باشد که تقریبا تمام اطباء سنتی بر خواص و آثار معجزه آسای آن بر بدن واقف هستند. شاید شما هم از طرفداران طب سنتی باشید و بخواهید طرز تهیه سرکه انگبین را یاد بگیرید. بنابراین ما در این مقاله طرز تهیه سرکه انگبین با عرق نعناع دوآتیشه زیبه و سه نوع دیگر را برای شما آموزش خواهیم داد. لازم به ذکر است برای درست کردن سرکه انگبین حتما از سرکه طبیعی انگور استفاده کنید. شما همراهان این مقاله می­توانید تمام مواد لازم جهت تهیه سرکه انگبین خالص و طبیعی را از طریق فروشگاه مواد غذایی سالم و سنتی زیبه تهیه نمایید.

طرز تهیه گام به گام سرکه انگبین(سکنجبین) با عرق نعناع

دستور حاضر دقیقا مطابق با دستورالعمل شیخ الرئیس ابوعلی سینا، گردآوری و در سایت زیبه منتشر می­شود

مواد لازم برای تهیه سرکه انگبین خالص و طبیعی:

عسل گون(انگبین) ۵۰۰ گرم

سرکه خالص و طبیعی انگور ۱ لیتری

عرق نعناع دوآتیشه و ناب زیبه ۱ لیتری

 

به ازای هر استکان عسل، چهار استکان آب را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید بجوش آید. این عمل را تا زمانی که محلول در حال جوش به کف کردن بیفتد ادامه دهید و سپس کف روی آن را بردارید.

اکنون به اندازه نصف استکان عسلی که ابتدا اضافه کرده بودید، سرکه انگور خالص و طبیعی زیبه ریخته و اجازه دهید خوب با عسل بجوشد. محلول را بچشید اگر مزه یکسانی دریافت کردید سکنجبین شما آماده است. منظور از یکنواخت بودن مزه این است که طعم سرکه انگور یا عسل غالب بر دیگری نباشد.

حال وقت آن رسیده تا نصف استکان عرق نعناع خالص و دوآتیشه زیبه را به سرکه انگبین خود اضافه کنید!

اگر دوست دارید مزه سکنجبین شما شیرین تر باشد کمی عسل به آن اضافه نمایید و اگر طعم سرکه را بیشتر می­پسندید کمی سرکه به آن اضافه نمایید.

سرکه انگبین با عرق کاسنی

طرز تهیه سرکه انگبین با عرق کاسنی

عرق کاسنی : ۲ واحد
عسل : ۲ واحد
سرکه : ۱ واحد
برای درست کردن سرکه انگبین عرق کاسنی را با عسل و سرکه با هم مخلوط کنید.

 

سرکه انگبین با عرق رازیانه

طرز تهیه سرکه انگبین با عرق رازیانه

عرق رازیانه : ۲ واحد
عسل : ۲ واحد
سرکه : ۱ واحد
برای درست کردن سرکه انگبین عرق رازیانه را با عسل و سرکه با هم مخلوط کنید.

 

سرکه انگبین با آب زرشک

طرز تهیه سرکه انگبین با آب زرشک

عرق نعنا : ۲ واحد
عسل : ۲ واحد
آب زرشک : ۱ واحد
برای درست کردن سرکه انگبین، عرق نعنا را با عسل و آب زرشک با هم مخلوط کنید.

 

طرز تهیه شربت سرکه انگبین با عرق نعناع

شربت سکنجبین یا سرکه انگبین یک نوشیدنی قدیمی ما ایرانیان است. که از دیر باز به عنوان رفع کننده عطش و خنک کننده بدن در فصل گرما مورد استفاده قرار میگرفته است. مقداری از شربت آماده شده را درون لیوان ریخته به آن کمی خیار رنده شده و چند قالب یخ اضافه کنید و از نوشیدن این شربت خوشمزه و پر خاصیت اصیل ایرانی لذت ببرید.

 

نوش جانتان

 

برچسبها: ، ، ، ، ،

مطالب مرتبط: