طرز تهیه ته چین مرغ با زعفران اعلای برند زیبه

چند سالی هست که بعنوان غذایی خوشمزه، محبوب و مجلسی ایرانی شهرت و مقبولیت فراوانی یافته است. این غذا از گوشت مرغ یا گوسفند، ماست، تخم مرغ و زعفران تهیه و طبخ میگردد. بخاطر داشتن ظاهری زیبا و چشم نواز، انواع خلال ها و برنجی با رنگ زعفرانی، و در عین روش پختی آسان و زمان پختی مناسب طرفداران بسیار زیادی داشته و خیلی زود بعنوان غذایی مجلسی در مراسم ها و مجالس ما ایرانی ها جا باز کرد. درست حدس زدید غذای امروز سرآشپز خوش ذوق زیبه ته چین مرغ است.

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ

زعفران خوشرنگ و خوش عطر زیبه(برای خرید زعفران اعلای زیبه اینجا را کلیک نمایید)

برنج مرغوب ۵ پیمانه(برای خرید برنج مرغوب زیبه اینجا را کلیک نمایید)

ماست چکیده و کمی ترش ۱ لیوان

زرده تخم مرغ ۳ عدد

سفیده تخم مرغ ۱ عدد

سینه مرغ آب‌پز شده ۱ عدد

پیاز متوسط ۱ عدد

گلاب ۱ قاشق غذا‌خوری(برای خرید گلاب زیبه اینجا را کلیک نمایید)

کره حیوانی ۳ قاشق غذا‌خوری

خلال بادام و پسته، دارچین و زرشک به مقدار لازم

نمک، زردچوبه، فلفل و پودر پیاز به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین مرغ با زعفران اعلای برند زیبه

 

مرحله اول

برای پختن و مزه دار کردن سینه مرغ، ابتدا پیاز را حلقه‌ حلقه خرد و با روغن حیوانی زیبه تفت دهید سپس مقداری زردچوبه و چوب دارچین به آن اضافه کرده و مرغ را با مقدار کمی آب و نمک دریا روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام بپزد. دقت کنید که هر چه مرغ را با آب کم‌تری بپزید، طعم آن بهتر می‌شود. بعد از پخته شدن، مرغ‌ها را از آب جدا کرده، ریش ریش کنید و با مقدار کمی روغن تفت دهید. ردصورت توان کمی آب پرتقال یا پوست پرتقال را درون ظرف بریزید تا سینه مرغ شما خوشبوتر و لذیذتر گردد.

مرحله دوم

۵ پیمانه برنج مرغوب زیبه که از بهترین مزارع شالی آستانه اشرفیه تهیه می شود را از چند ساعت قبل خیس کنید. مقداری آب در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید سپس نمک و برنج را اضافه کنید. برای بهتر قد کشیدن برنج در حین جوشیدن مقداری آب سرد یا یخ اضافه کرده سپس برنج را آبکش کنید. در اصطلاح به این کار شوک یخ گفته میشود. دقت کنید که برنج ته چین باید کمی زنده‌تر از حالت معمولی باشد.

مرحله سوم

تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه گود هم بزنید سپس ماست و زعفران اعلای زیبه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در ادامه گلاب و کره حیوانی ذوب شده را نیز اضافه کنید.کل برنج را با مایع تخم مرغی مخلوط کنید.

مرحله چهارم

یک قابلمه تفلون بردارید و با مقداری روغن ارده کنجد داخل آن را خوب چرب کنید. نصف مایع ته چین را کف قابلمه ریخته و به وسیله قاشق فشرده کنید. مرغ‌های ریش ریش شده، دارچین، خلال پسته و بادام و مقداری زرشک را ریخته سپس باقی مایع را اضافه و با قاشق فشرده کنید.

مرحله پنجم

قابلمه را روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی شود. ته چین آماده است. روی غذا را با انواع خلال ها مانند خلال بادام، پسته و زرشک گارنیش نمایید. ته چین را در ظرفی مناسب ترجیحا سینی مسی سرو سپس میل کنید.

 

نوش جانتان

 

برچسبها: ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

مطالب مرتبط: